Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری از صدور فیش حقوقی جدید با ریز کسورات بازنشستگان از آذرماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یکی از مشکلاتی که پیش از این بازنشستگان با آن دست و پنجه نرم می کردند، مبلغی بود که به عنوان کسورات در فیش حقوقی آنها ثبت می شد. این عدد به طور کلی در فیش‌ها می آمد و نشان نمی داد که ریز این کسورات چیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه بازنشستگان مجبور بودند برای آنکه بدانند این کسورات از کجا نشات می گیرد، به سازمان ها و ادارات مربوط خود مراجعه می کردند تا پس از بارها رفت و آمد و طی کردن مراحل اداری ببینند مبلغی که به عنوان کسورات در فیش حقوقی شان آمده بابت چیست.

از ماه گذشته (آبان ماه) برای سه دستگاه آموزش و پرورش شهر تهران، شرکت راه آهن و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فیش هایی به صورت آزمایشی صادر شد که در آن بر اساس اطلاعاتی که دستگاه مربوط در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری قرار می دهد، ریز همه کسورات در یک فیش نمایش داده می شود و دیگر نیاز نیست که بازنشسته برای یافتن چرایی این کسورات به چند سازمان و دستگاه مراجعه کند.
در همین رابطه حسین بخشی زاده، مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری، با تاکید بر اجرایی شدن این طرح، گفت: با طرحی که ماه گذشته به صورت آزمایشی در سه دستگاه انجام شد، بازنشستگان می‌توانند ریز همه کسورات خود را در یک فیش حقوقی مشاهده کنند و ببینند چه مقدار از اقساط آنها کسر شده و چه مقدار باقی مانده است.  

وی با تاکید بر اینکه این کسورات به ریز است و جمع کل اقساط نیست، افزود: پیش از این یک مبلغ کلی را برای همه اقساط بازنشسته اعم از بیمه، تعاونی، وام و ... در فیش حقوقی صادر می کردند اما در فیش‌هایی که از ماه آذر برای بازنشستگان صادر خواهد شد، اقساط به صورت ریز و دقیق در فیش ها آمده است و بازنشستگان می توانند مشاهده کنند که چه مقدار کسورات دارند و چه مقدار باقی مانده است.
بخشی زاده با بیان اینکه همه این اطلاعات از سازمان های مربوطه دریافت می شود، خاطرنشان کرد: این فیش ها هیچ ضریب خطایی ندارد و تنها کافی است اطلاعات دقیق از طریق دستگاه مربوط بازنشسته از طریق سایت پرداخت مستقیم در قالب فایل، به صندوق ارسال شود و ما هیچ دخل و تصرفی در درست و غلط بودن این اطلاعات نداریم.  

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، مدیر کل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: بازنشستگان از ماه آذر می توانند از طریق سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir این فیش ها را دریافت کنند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای «هک نشدنی» است

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام عبدالوهاب میراشرفی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سیستم اخذ رای الکترونیکی از نظر امنیتی تا جای ممکن بررسی شده و امتحان خود را پس داده است، البته سیستم‌ها همیشه در حالت به روزرسانی هستند و به طور قطع در دوره های آینده چه به لحاظ سخت افزار و چه نرم افزار بهتر هم می‌شوند، اطمینان داریم دستگاه فعلی برای کار این دوره پاسخگو است و می‌تواند سلامت انتخابات و امنیت رای مردم را تضمین کند.

وی تاکید کرد: اطلاعات در داخل خود دستگاه الکترونیک اخذ رای ثبت، سپس تجمیع و در پایان کار اخذ رای اطلاعات تجمیع شده به وزارت کشور ارسال می‌شود.

به گفته حجت الاسلام میراشرفی، صندوق اخذ الکترونیک قابل هک شدن نیست چرا که به هیچ جا جز برق وصل نیست و ارتباط با سیم و بدون سیم با جایی ندارد.

وی دقت بالا در شمارش آرا را از دیگر محاسن دستگاه اخذ رای الکترونیک عنوان کرد و گفت: با وجود این دستگاه آرای مخدوش یا ناخوانا دیگر معنا ندارد چرا که گزینه انتخاب شده با عکس و کد انتخاباتی ثبت می‌شود از این رو حتی در اسامی مشابه هم اشتباهی صورت نمی‌گیرد.

حجت الاسلام میراشرفی درمورد پیش بینی زمان اعلام نتایج پس از اتمام کار اخذ رای یادآور شد: قطعا سرعت شمارش آرا با دستگاه به مراتب بیشتر از شمارش دستی است و به محض اتمام کار، اطلاعات صندوق ها با توجه به تعداد آرا در شعبه تجمیع و ارسال شده و به نظرم تا صبح شنبه ۲۲ اردیبهشت، نتایج اعلام خواهد شد.

وی این را هم گفت که مقدمات کار انجام و هیات نظارت در حوزه های انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین حوزه انتخابیه ورامین، پاکدشت و پیشوا برای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آماده و مهیا است.

این مقام ناظر انتخابات افزود: حضور ناظرین، مهیا شدن صندوق‌ها و آماده سازی شعب کارهایی است که انجام شده و باتوجه به اینکه در حوزه انتخابیه تهران قرار است انتخابات به صورت کاملا الکترونیک انجام شود، آموزش‌های لازم به افرادی که مجری این امر خطیر پای صندوق‌ها هستند، داده شده است.

حجت الاسلام میراشرفی تاکید کرد: آمادگی کامل را برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت داریم و تمام افراد در دوره قبل تایید صلاحیت شده‌اند و آماده رقابت سالم هستند.

دیگر خبرها

  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای «هک نشدنی» است
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان